Pamela Anderson zadebiutowała w nowej, kulinarnej roli – zaczęła sprzedawać własne ogórki z dodatkiem płatków róż. Ten nietypowy, luksusowy smakołyk sprzedawany jest w limitowanej edycji i kosztuje znacznie więcej niż przeciętne przetwory. Aktorka chce jednak przekazać dochód na cele charytatywne.
Gdyby ktoś kilka lat temu powiedział nam, że będziemy z wypiekami na twarzy dyskutować o kiszonych ogórkach Pameli Anderson, pewnie wielu by nie uwierzyło. A jednak, oto jesteśmy. Okazuje się, że ikona lat 90. swój słynny czerwony kostium zamieniła n...
Od dwóch dni media na całym świecie rozpisują się na temat domniemanego romansu Pameli Anderson z Liamem Neesonem. Najpierw ze względu na wypowiedź aktora, potem zachowanie aktorki wobec kolegi z planu na londyńskiej premierze. Gwiazda zastosowała sz...
Pameli Anderson nie trzeba przedstawiać absolutnie nikomu. Jest prawdziwą ikoną popkultury, która na zawsze zapisała się na kartach historii. Urodziła się 1 lipca 1967 roku w Kanadzie jako córka kelnerki i konserwatora pieców. Największą rozpoznawaln...
Pamela Anderson i Liam Neeson nie szczędzą sobie czułości, promując nową wersję "Nagiej broni", w której razem zagrali. Fragment jednego z ich wspólnych wywiadów stał się hitem. Wszystko przez wyjątkowy gest aktorki.
Po premierze "Nagiej broni" Pamela Anderson nie stoi w miejscu. Stała się nie tylko ambasadorką rezygnacji z makijażu czy walki z ageizmem w branży, ale też jako weganka ze sporym stażem mówi o prawach zwierząt i naturze. To właśnie na kanwie miłości...
Siostra Anastazja jest niekwestionowaną mistrzynią ciekawych i prostych przepisów. Spod jej ręki wszystko wychodzi wręcz idealne. Ma nawet wyjątkowy przepis na ogórki kiszone. Dzięki niemu kiszonki będą chrupiące.
Latem chętnie robimy przetwory, żeby zatrzymać smak i wartości sezonowych warzyw w słoikach. To świetny sposób na to, by w sezonie jesienno-zimowym, gdy trudno o świeże warzywa, sięgnąć po coś domowego i zdrowego. Jednym z prostszych, a jednocześnie...
Lato to doskonała okazja, by zrobić domowe przetwory. Wśród nich prawdziwym skarbem są ogórki kiszone. Jeśli weki będziesz robić po raz pierwszy lub nie wiesz z jakiego przepisu skorzystać, mamy rozwiązanie. Siostra Anastazja kisi genialne ogórki, kt...
Niektórzy wrzucają ogórki przed kiszeniem do lodowatej wody, inni tylko myją i obcinają końcówki. Jedne i drugie mogą wyjść chrupiące, więc co lepiej wybrać? Przede wszystkim ważne jest, aby sposób przygotowania ogórków dostosować do stanu warzyw.