Gęsia wątróbka uchodzi za jeden z najbardziej wartościowych podrobów, a mimo to rzadko gości na polskich stołach. To źródło żelaza i białka, które działa na serce niczym naturalny zastrzyk energii.
Ilość odsłon: 25
źródło: https://pysznosci.pl/najzdrowsza-watrobka-a-jemy-ja-bardzo-rzadko-jest-pelna-zelaza-bialka-a-na-serce-dziala-jak-paliwo,7194404765694912a
dodano: 2025-08-29 09:31:05
Inne znaleziska:
Najzdrowsza odmiana pomidorów. Czyści jelita jak szczoteczka, wzmacnia naturalną odporność
pysznosci.pl
Pomidor ananasowy to egzotyczna odmiana, która zaskakuje wyglądem i smakiem. Jego właściwości i zastosowanie w kuchni powodują, że staje się coraz bardziej popularny. Odkryj, dlaczego jest taki wyjątkowy i jak wykorzystać jego pełen potencjał w codzi...
pysznosci.pl, 2025-08-18 12:14:02
2025-08-18 12:14:02
Robię pyszną marynatę i piekę w piekarniku. Jemy na obiad lub na kanapkach
pysznosci.pl
Soczysta i miękka karkówka to prawdziwa gratka dla miłośników mięsa. W tej wersji, pieczona powoli w piekarniku, dosłownie rozpływa się w ustach zarówno na ciepło jak i na zimno.
pysznosci.pl, 2025-08-30 12:04:12
2025-08-30 12:04:12