Piklowane ogórki to świetny dodatek do wszystkich kanapek – z wędliną, pasztetem lub serem. Dzięki aromatycznej marynacie nabierają wyrazistego smaku, od którego nie można się oderwać.
Ilość odsłon: 13
źródło: https://pysznosci.pl/kroje-w-plastry-i-robie-zolta-marynate-najlepsze-ogorki-na-zime-do-kanapek,7188838284737120a
dodano: 2025-08-13 15:35:02
Inne znaleziska:
Opioidy, plastry, pijawki. Specjalista o sposobach na silny ból
rmf24.pl
Są osoby, które każdego dnia budzą się z bólem. Może on skutecznie uprzykrzyć życie, utrudniać wykonywanie codziennych czynności. Nie zawsze pacjenci są zorientowani, gdzie szukać pomocy i jak radzić sobie z problemem. Często miesiącami czekają na za...
rmf24.pl, 2025-07-18 13:03:04
2025-07-18 13:03:04
Gdy zabraknie mi mleka robię te naleśniki. Wychodzą pyszne i miękkie
pysznosci.pl
Każdy z nas ma swój sprawdzony przepis na naleśniki – często przekazywany z pokolenia na pokolenie, zapisany w starym zeszycie mamy albo babci. Niemal zawsze, niezależnie od wersji, w składnikach znajdziemy mleko. Okazuje się, że można go z powodzeni...
pysznosci.pl, 2025-07-19 12:38:03
2025-07-19 12:38:03
Zamiast klepać w niedzielę kotlety, robię pyszne roladki. Sosik genialnie podbija smak
pysznosci.pl
Niedzielny obiad to w wielu domach święto. Pachnie rosół, a na drugie obowiązkowo wjeżdżają schabowe. Jednak, zamiast znów klepać kotlety, proponuję coś prostszego i… o wiele smaczniejszego. Te roladki robi się w kilka chwil, a efekt zachwyca – soczy...
pysznosci.pl, 2025-07-20 12:19:02
2025-07-20 12:19:02
Na urlopie spróbowałam tureckich pierogów. Zdobyłam przepis i robię co tydzień
pysznosci.pl
Polskie pierogi to nasza kulinarna duma, ale ich turecka wersja wcale nie pozostaje w tyle. Zachwycają nie tylko smakiem, ale też oryginalnym kształtem – są maleńkie, zgrabnie zlepione.
pysznosci.pl, 2025-07-21 10:30:04
2025-07-21 10:30:04
Biorę resztki z obiadu i robię z nich pyszne kotlety. Taki obiad zachwyci każdego
pysznosci.pl
Chociaż pozostałe z obiadu ziemniaki nie wydają się być najbardziej apetyczne na świecie, to łatwo można przygotować z nich zupełnie nowy posiłek. Dzięki temu, nie marnujesz jedzenia a rodzina nawet nie pomyśli, że wykorzystałeś pozostałości z wczora...
pysznosci.pl, 2025-07-22 21:01:02
2025-07-22 21:01:02
Martin Solveig zakończył karierę DJską. „Robię miejsce dla następnego pokolenia”
shiningbeats.pl
Podczas jedynego zaplanowanego na ten rok występu w ostatni weekend, Martin Solveig ogłosił zakończenie kariery DJskiej. Artykuł Martin Solveig zakończył karierę DJską. „Robię miejsce dla następnego pokolenia” pochodzi z serwisu Shining B...
shiningbeats.pl, 2025-07-22 21:41:08
2025-07-22 21:41:08
Na zimę robię zapas ogórków po meksykańsku. Słoiczki znikają jeden po drugim
pysznosci.pl
Klasyczne kiszone i konserwowe znają wszyscy, ale ogórki po meksykańsku to coś zupełnie innego. Pikantne, słodko-kwaśne, z czosnkiem, chili i aromatyczną zalewą – idealne jako dodatek do obiadu, grilla albo po prostu na kanapkę. To jeden z tych przep...
pysznosci.pl, 2025-07-24 12:07:02
2025-07-24 12:07:02
Podczas upałów robię sernik z sezonowym owocem. Jest prosty i orzeźwiający
pysznosci.pl
Latem, gdy doskwierają upały, mało kto ma ochotę spędzać długie godziny w kuchni przy piekarniku. W takich momentach najlepszym rozwiązaniem są ciasta na zimno – szybkie, proste i bez pieczenia. Ten sernik z pewnością zachwyci każdego, komu go podasz...
pysznosci.pl, 2025-07-25 16:16:02
2025-07-25 16:16:02
Gdy na obiad robię kurczaka po arabsku, ustawiają się kolejki. Taki jest pyszny
pysznosci.pl
Jeśli masz dość nudnego kurczaka z patelni i szukasz czegoś, co naprawdę zrobi wrażenie, ten przepis jest odpowiedzią. Kurczak po arabsku to danie pełne aromatycznych przypraw, soczystego mięsa i sycącego ryżu, które sprawia, że kuchnia pachnie jak z...
pysznosci.pl, 2025-07-26 11:48:04
2025-07-26 11:48:04
Wątróbkę robię po tajsku. Niejednego przekona do podrobów
pysznosci.pl
Wątróbka wielu osobom jawi się jako koszmar z dzieciństwa, okraszony dodatkowo krążkami cebuli. Ten przepis może jednak odczarować traumę i nienachalnie przekonać do tego, że podroby mogą być naprawdę smaczne i ciekawe.
pysznosci.pl, 2025-07-28 12:05:04
2025-07-28 12:05:04